100% Liefde bij iedere bestelling!

Het Verhaal achter Bendemen

Mijn naam is Ben, en ben ondernemer. In het eerste opzicht zie ik eruit als een jongen die gewoon jong is begonnen met ondernemen.

Maar er gaat veel meer schuil van binnen. Ik heb autisme en mijn droom als 12 jarig jochie kwam in 2021 uit tijdens de pandemie met wat hulp van m’n geweldige moeder die me door dik en dun steunt. Ik ben toen destijds begonnen met Bendemen een Kleding & Sport Lifestyle merk. Verder doe ik op het moment zoveel mogelijk zelf met af en toe hier en daar wat advies en hulp. Mijn visie is dan ook om iedere bestelling, klant en aankoop met 100 procent liefde te behandelen en ik doe er altijd alles aan om de klant tevreden te houden.

Tijdens mijn school periode op het voortgezet speciaal onderwijs in Brielle. Hadden we een lesje geldzaken en toen vroeg een van m’n leraren waar ik de naam liever niet van noem. Wat wil je worden. En ik zei ondernemer en toen brak de leraar mijn hart door te zeggen jij kan geen ondernemer worden door je autisme. Ik huilde diezelfde avond nog hartstikke hard en kreeg de volledige support van mijn ouders. Toen wist ik nog niet dat mijn droom een paar jaar later zou uitkomen

Ik zou graag een voorbeeld willen zijn voor alle mensen met een handicap of t nou lichamelijk of geestelijk is. Want ik vind dat je kan bereiken wat je wil bereiken zolang je er maar hard voor gaat! En je niet laat stoppen door mensen die zich negatief uiten over je droom

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop